Workshops & Sessies

In aansluiting op onze boeken geven wij workshops/cursussen en (persoonlijke) sessies. Steeds is het centrale thema: Zelf-Bewust-Zijn. Wij, Kirstin en Fidessa, inspireren jou om meer vanuit je kern keuzes te maken en dichterbij jezelf te blijven! Sessies kunnen plaatsvinden bij een van ons thuis (of bij jou, in overleg) of via Skype (tarot).
Kijk ook in onze shop om direct een boeking te maken voor het tarot consult of de Magisch Zwanger Sessie.
Vragen? Mail ons!

 TAROTSESSIES VAN FIDESSA

De privé tarotleggingen van Fidessa vinden telefonisch of via Skype plaats (in overleg). In onze shop kun je deze boeken. Je hebt de keuze uit een Zielen- of Chakralegging. Ook geweldig om cadeau te doen. Bekijk de reviews en ontdek dat de Tarot een prachtige aanvulling op je (yoga) of zelfontwikkelingspractice.

Privé Meditatiecursus

Heb je behoefte om meditatie in jouw dagelijks leven te verdiepen? Wil je langer zitten dan die paar minuten tijdens de yogales? Vind je het lastig om thuis te mediteren, maar wil je wel graag dat meditatie een grotere rol krijgt in je leven? Kies dan voor de privé meditatiecursus van auteurs Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen. In vijf lessen, onafhankelijk van het niveau waar je nu bent, zorgen we ervoor dat mediteren een geïntegreerd onderdeel in je leven wordt. Een van ons komt bij je thuis (Amsterdam en omstreken) om samen te mediteren, eventueel is er ook mogelijkheid om bij ons op locatie te komen mediteren.

Theorie en praktijk wisselen zich op een natuurlijke wijze af. Centraal staat jouw behoefte en jouw beweegreden om te mediteren. Er is veel tijd en persoonlijke aandacht om de kneepjes van de meditatie toe te lichten en vragen te beantwoorden. In circa een uur bereik je een ongekende diepe ontspanning en reiken we je verschillende handvatten aan hoe je vervolgens zelf de meditatie simpelweg kunt integreren in je dagelijks leven. Stuur snel een mail om deze cursus te boeken! Bij de cursus ontvang je gratis ons boek Slaapyoga.

Magisch Zwanger

Deze privésessie voor zwangeren wordt gegeven bij Kirstin thuis (maandag of donderdag).
Kirstin is moeder van twee zonen (2 en 6 jaar) en deelt tijdens Magisch Zwanger inzichten en oefeningen die maar één doel hebben: meer ontspanning en vertrouwen!

De sessie duurt ca. 1 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

– Kennismaking: vragen en antwoorden
– Ontspanningsoefeningen en lichte yogahoudingen voor elke dag, eenvoudig thuis te beoefenen
– Rustgevende meditatie voor meer contact met jezelf en je kindje

Doelstelling: meer innerlijke rust ervaren, elke dag bewust met je veranderende lichaam en je kindje bezig zijn, meer inzicht krijgen in
de transformatie die de zwangerschap op vele niveaus teweeg brengt, het stellen van gezonde grenzen. Kirstin maakt tijdens de Magisch Zwanger sessies gebruik van ïntuitieve inzichten, aura reading of kaart reading (afhankelijk van wat het beste past en aanvoelt) en past soms ook reiki healing toe.

Het is ook mogelijk om Magisch Zwanger tijdens ieder trimester te boeken, zodat ieder consult wordt afgestemd op de zwangerschapsfase waarin je op dat moment verkeerd. Boek hier je sessie Magisch Zwanger en Kirstin neemt contact met je op voor een afspraak.

SLAAPYOGA

ALL LEVELS, duur 1,5 uur

Volg deze rustgevende sessie die je op uitgebreide wijze klaarmaakt voor de beoefening van Slaapyoga bij diverse toonaangevende yogascholen in Nederland. Slaapyoga komt voort uit de traditionele Yoga Nidra methode die door ons in ons gelijknamige boek is gemoderniseerd tot Slaapyoga, een verkorte tien en vijftien minuten versie voor thuisbeoefening, geschikt voor iedereen, met of zonder yoga- of meditatie-ervaring. Het doel: op een eenvoudige, toegankelijke manier ontspannen.

Slaapyoga maakt tijdens de workshop onderdeel uit van een meditatief (avond)ritueel dat je ook goed thuis in kunt zetten voor het slapen gaan. Dit programma kan helpen voor mensen die last hebben van slaapproblemen, jetlags, piekeren, oververmoeidheid of burnoutklachten, als ook voor iedereen die dagelijks thuis op een bewuste manier wil onthaasten en tot een diepere bezinning wil komen.

We vertellen je over de achtergrond en werking van yoga nidra en over de kunst van onthaasten. Het programma bevat verder meditatie- en ontspanningsoefeningen en ook formuleer je een sankalpa, een positieve intentie die je zowel tijdens de workshop als ook later tijdens het dagelijkse leven kunt blijven gebruiken. We laten je tijdens een live versie kennismaken met de basisbeoefening van slaapyoga en met een extensie daarvan die je niet in ons boek staat.

Het boek Slaapyoga inclusief cd met twee ingesproken versies van de beoefening is na afloop te koop.

We geven onze Slaapyoga workshops op aanvraag. Heb je interesse om een Slaapyoga workshop in jouw yogaschool (of elders) te organiseren, stuur dan even een bericht.

ONTHOUD: RELAXEN IS EEN MENSENRECHT!

Lightstyle Creations

hallo@lightstylecreations.nl
KvK: 58346201
BTW: NL85299733B01

Geniet je ook zo van de zomer? Wij wel! Van donderdag 9 augustus t/m zondag 2 september 2018 worden er geen bestellingen verstuurd. Je kunt uiteraard wel gewoon een bestelling plaatsen en betalen, maar je ontvangt je pakje pas later. Je wordt automatisch ingelicht als de order verzonden is. Onze collectie wordt in september aangepast en aangevuld. Happy Summer! Sluiten