Ons Selfcare & Meditatie programma

In aansluiting op onze boeken geven wij een privé meditatiecursus, selfcare parties en kun je met een groep stilteliefhebbers samen met ons 108 minuten mediteren. Ook is het mogelijk om een persoonlijk tarot consult van Fidessa te krijgen.
Vragen? Mail ons!

Privé Meditatiecursus Amsterdam e.o.

Heb je behoefte om meditatie in jouw dagelijks leven te verdiepen? Wil je langer zitten dan die paar minuten tijdens de yogales? Vind je het lastig om thuis te mediteren, maar wil je wel graag dat meditatie een grotere rol krijgt in je leven? Kies dan voor de prive meditatielessen van auteurs Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen. In minimaal 3 lessen, onafhankelijk van het niveau waar je nu bent, zorgen we ervoor dat mediteren een geïntegreerd onderdeel in je leven wordt. Een van ons komt bij je thuis (Amsterdam en omstreken) om samen te mediteren, eventueel is er ook mogelijkheid om bij ons op locatie te komen mediteren.

Theorie en praktijk wisselen zich in deze privesessies op een natuurlijke wijze af. Centraal staat jouw behoefte en jouw beweegreden om te mediteren. Er is veel tijd en persoonlijke aandacht om de kneepjes van de meditatie toe te lichten en vragen te beantwoorden. In circa een uur bereik je een ongekende diepe ontspanning en reiken we je verschillende handvatten aan hoe je vervolgens zelf de meditatie simpelweg kunt integreren in je dagelijks leven. Stuur snel een mail om deze cursus te boeken! Bij de meditatiecursus ontvang je gratis ons boek Mediteren met je ogen open.

Dankzij deze privé meditatiecursus heb ik eindelijk mijn eigen meditatievorm gevonden en kan ik nu niet meer zonder. Een cadeau aan mezelf!

Marcel

deelnemer Privé meditatiecursus

108 minuten mediteren

Zou je wel eens langere tijd achter elkaar willen mediteren, maar lukt het je niet om dat in je eentje thuis te doen? Wij mediteren met regelmaat 108 minuten achter elkaar, samen met andere meditatiefans. Ofwel: een uur en achtenveertig minuten volgen we onze neusademhaling en blijven we stil.

Waarom 108 minuten? 108 is ten eerste een heilig getal. Een mala heeft niet voor niets 108 kralen… En, volgens het Tibetaanse Boeddhisme doorlopen we 108 stadia op ons levenspad. Het is onze ervaring dat 108 minuten stiltemeditatie bijzonder effectief is om op een diep niveau te ontspannen. We kweken zo extra veerkracht om de uitdagingen die ons nog te wachten staan aan te gaan. De inner peace die we na afloop ervaren moedigt ons bovendien aan om gedurende de chaos van de dag met open ogen te mediteren.

Hoe, wat, waar? Wil jij ook 108 minuten mediteren? Het enige wat je hoeft te doen is 11 personen vinden die ook meedoen. De kosten voor een sessie (ca. 2 uur in totaal inclusief korte uitleg) bedragen slechts 14,99 euro per persoon en hiervoor ontvang je dan ons boek Mediteren met je ogen open. Waar vinden de sessies plaats? In Amsterdam op een door ons uitgekozen stilteplek, of: bij jou thuis, of op een door jou gekozen locatie in  Amsterdam, Diemen of Duivendrecht. Jij ontvangt vooraf een factuur met het totaalbedrag (12 x 14,99 euro incl. 6% btw). Deze dient voor de sessie plaatsvindt betaald te worden. De boeken krijg je bij aanvang van de 108 minuten mediteren. Heb je minder mensen? Geen probleem, je betaalt voor 12 personen en houdt dan boeken over om een ander stilte aan te reiken!

Wat als je 108 minuten niet volhoudt? No panic. Thank Boeddha for meditation! Uiteraard mag je ook eerder stoppen. In stilte loop je een nieuwe dag tegemoet! Maar… onze ervaring is dat je je door te mediteren in een groep als het ware gedragen voelt en het daardoor gemakkelijker volbrengt.

Deelnemers nemen hun eigen meditatiekussen of ander zitje mee en eventueel warme sokken, een vest of dekentje. De sessie 108 minuten mediteren neemt ca. 2 uur en is geschikt voor iedereen met belangstelling voor stilte.

 

Wat een geweldige ervaring. Zo bijzonder om dit in een groep te doen. De positieve energie zorgde ervoor dat ik in een tijdloze zone kwam en me na afloop echt herboren voelde.

Nadine

Stilteliefhebber, 108 minuten meditatie volbracht

Selfcare Shopping

Trekken de selfcare gifts in onze webshop je aan, maar zou je ze graag in het echt willen zien en voelen? Organiseer dan een Selfcare Shopping party bij jou thuis (of een zelf gekozen andere locatie) en wij komen met onze shop langs. Superleuk tijdens een vrijgezellenfeestje, of een vriendinnenbrunch of natuurlijk de feestdagen!

Wat nemen we mee? Edelstenen, boeken, wierook, wierookhouders, zoutlampen, salie, palo santo, abalone schelpen, verzorgingsproducten en nog meer moois wat er op dat moment beschikbaar is (verrassing). Spiritual shopping!

De kosten? Het minimum aantal deelnemers is 8 personen. Je betaalt 14,99 euro per persoon, en krijgt hiervoor ons boek Mediteren met je ogen open cadeau (zelfde waarde). Minder mensen kan uiteraard ook. De kosten blijven hetzelfde, je houdt dan een boek (of meer) over. Je ontvangt hiervoor een totaalfactuur die vooral betaald dient te worden (incl. 6% btw). Deelnemers ontvangen 10% korting op het gehele assortiment tijdens de Selfcare shopping!

Waar kun je de Selfcare Shopping laten plaatsvinden? In Amsterdam, Diemen of Duivendrecht (vraag voor overige woonplaatsen een prijs op).
Duur: 1 – 1,5 uur.
Pinbetaling mogelijk.

Tijdens de Selfcare Shopping kocht ik mooie producten die stuk voor stuk een waardevol geschenk zijn aan mezelf.

Fransje

Spiritual Shopper

 TAROTSESSIES VAN FIDESSA

De privé tarotleggingen van Fidessa vinden telefonisch of via Skype plaats (in overleg). In onze shop kun je deze boeken. Je hebt de keuze uit een Zielen- of Chakralegging. Ook geweldig om cadeau te doen. Bekijk de reviews en ontdek dat de Tarot een prachtige aanvulling op je (yoga) of zelfontwikkelingspractice.

Lightstyle Creations

hallo@lightstylecreations.nl
KvK: 58346201
BTW: NL85299733B01