Regelmatig krijgen wij vragen van ouders of wij misschien tips hebben hoe hun kind wél de rust kan vinden om rustig en lekker te slapen. Overdag is hij/zij mogelijk overprikkeld geraakt door het leven, computers en tablets en te veel zoet. Volledig hyper duikt hij/zij het bed in, om vervolgens – overigens volkomen logisch – niet in te kunnen slapen of gedurende de nacht een aantal keer wakker te worden.
En ja, wij hebben een raad. Een aantal ouders heeft ons al laten weten dat het écht werkt bij hun kind. Dus the proof of the eating is in tha pudding…

Zoals je weet zijn we helemaal gek van stenen en van hun werking. Een manier om je kind rust te gunnen is deze:
Kies voor De Gouden Driehoek (ruw), te bestellen in onze shop. Het is een combinatie van bergkristal, amethist en rozenkwarts. Deze ‘heilige drie-eenheid’ staat voor liefde, harmonie, empathie, innerlijke vrede, bewustzijn en heeft tevens een verzachtende en zuiverende werking. In onze shop lees je meer over de individuele werking van de stenen. Als je de set hebt ontvangen spoel je ze eerst af onder stromend water en droog je ze goed af. Nu zijn ze ‘schoon’ en van ‘jou’. Daarna leg je De Gouden Driehoek onder het bed van je kind, ter hoogte van het hoofdeinde. Of liever nog, laat je kind het zelf mét jou doen! Vertel dat de stenen kracht afgeven en dat ze je kind zullen helpen met (in)slapen en rustig zijn. In willekeurige volgorde – er is niet een steen die perse naast de andere hoeft. De stenen versterken elkaar altijd! Als ze ‘goed’ liggen, dan kan je kind fijn naar bed. Vraag hem/haar de volgende dag eens naar zijn/haar ervaring. Je zult je mogelijk verbazen over de antwoorden.

Tussendoor kun je de stenen reinigen door ze opnieuw af te spoelen onder stromend water. En: als de volle maan zich laat zien leg je de stenen een nacht in de vensterbank of buiten zodat ze opladen in het maanlicht. Daarna kunnen ze onder het bed met ‘nieuwe’ energie hun werk doen.

Andere gouden driehoek producten die verkrijgbaar zijn in onze shop zijn: de schitterende gouden driehoek mala en de Yogi Bottle met Gouden Driehoek.