FAQ

Frequently Asked Questions.
Veel gestelde vragen

Worden de producten van Lightstyle Creations (LC) ook in een winkel verkocht?

Lightstyle Creations heeft alleen een online winkel. Via de nieuwsbrief van LC word je op de hoogt gehouden van de nieuwe producten, acties en eventuele markten of events waar wij aan deelnemen. Onze boeken Lichter leven, Zoete Zin, Ik Heb Me Lief En Alles Om Me Heen en Slaapyoga vind je – naast onze webshop – ook op Bol.com en in de reguliere boekhandel. Het Borstvoedingsboekje en Mediteren met je ogen open zijn zowel via ons als een aantal winkels te koop. Kijk hier [link] voor de verkoopadressen.

Wat is jullie levertermijn en hoe weet ik dat mijn bestelling is verzonden?

Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling binnen  max. 3 – 5 werkdagen verstuurd. De status van je bestelling wordt dan op ‘Verzonden’ gezet en daar ontvang je automatisch een email over. Vaak verzenden we via DHL Parcel. Je krijgt in dat geval een mail met een track & trace code. Mocht onverhoopt de verzending niet binnen deze termijn verzonden kunnen worden, dan ontvang je hiervan bericht van ons.

Is een online betaling bij LC veilig?

Je kunt bij LC betalen via een bankoverschrijving. Ook kun je direct afrekenen in onze shop via iDEAL. Om betalingen via iDEAL goed en veilig te laten verlopen maakt LC gebruik van een ‘Payment Service Provider’ (PSP). Deze provider heet Mollie. Nadat je je bestelling hebt bevestigd word je via een SSL-beveiligde verbinding doorgestuurd naar de iDEAL-pagina van Mollie. Nadat je je betaling hebt voltooid word je automatisch weer teruggeleid naar onze website. Als PSP faciliteert Mollie iDEAL binnen haar eigen omgeving. Mollie is veilig, betrouwbaar, integer en transparant. Voor meer informatie kun je de website van Mollie bezoeken.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Voor bestellingen boven de € 75,- betaal je geen verzendkosten. Daaronder bedragen de verzend- en administratiekosten € 4,95 per bestelling binnen Nederland. Met uitzondering van onze boeken, daarvoor betaal je € 2,99 euro.

Voor verzending naar België betaal je € 10,75 (incl. btw). Voor verzending naar andere landen gelden andere tarieven. Neem contact met ons op over de eventuele mogelijkheden.

International shipping on request!

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt bezorgd?

LC verstuurt via DHL of TNT (brievenbuspost). Afhankelijk van het aantal bestelde artikelen en het volume wordt je bestelling verstuurd in een envelop of als pakket. Een envelop kan meestal door de brievenbus. Als je niet thuis bent als een pakket wordt afgeleverd ontvang je hiervan een bericht in je brievenbus en wordt de bestelling op een later tijdstip opnieuw aangeboden. Via de track & trace van DHL (ontvang je via de email, check ook altijd je spam folder) kun je ook de bezorging beheersen, mocht je bijvoorbeeld al weten niet thuis te zijn.

Retourneren en ruilen

Ben je niet tevreden over een besteld product, dan dien je binnen 14 werkdagen na ontvangst contact met ons op te nemen via contact [link] en binnen 14 dagen de bestelling terug te sturen. De kosten en verantwoordelijkheid voor de retourzending liggen bij jou. Zodra LC de zending retour heeft ontvangen, ontvang je zo snel mogelijk het volledige (of een deel van het) aankoopbedrag terug op de aangegeven bankrekening, uiterlijk binnen 14 dagen.

Het retourrecht geldt niet voor artikelen die reeds afgeprijsd zijn in onze webshop (vanwege sale of omdat ze bijvoorbeeld licht beschadigd zijn).

Is een product speciaal voor jou ontworpen (persoonlijk gedichtcadeau of andere persoonlijke bestellingen), dan kunt je het product niet retourneren. In dat geval geven wij ook geen geld terug.

Wat kan ik doen met een klacht?

Als het ontvangen product beschadigd blijkt, of niet naar behoren functioneert stuur dan altijd een email naar: hallo [@] lightstylecreations.nl. Dan kijken wij – per geval – wat we voor je kunnen doen.

Hoe kan ik een review achterlaten bij jullie producten?

Wij zijn blij met je review! Bij elk product in onze webshop heb je onderaan de mogelijkheid om je persoonlijke reactie achter te laten.

Warriors of Light

Contact

Heeft u een vraag of opmerking. Neem dan contact met ons op.

Contact

Staat jouw vraag er niet bij? Contacteer ons

Je kunt ons een email sturen op: hallo@lightstylecreations.nl. Ook kun je ons volgen via @lightstylecreations op Instagram of Facebook.

022032051