SLAAPYOGA

ISBN 978 90 453 1883 7

€ 12,99 (incl. download link 2 tracks)

STIL LIGGEN, LUISTEREN & ONTSPANNEN

Ontspannen is volgens Fidessa en Kirstin een mensenrecht. Daarom ontwikkelde het schrijversduo een hedendaagse, toegankelijke versie van de Indiase methodiek yoga nidra. Het resultaat is te beluisteren op de cd die je krijgt bij hun succesvolle boek Slaapyoga. Met slaapyoga sta je met een energiek lijf en helder hoofd weer op. Naast informatie over de positieve effecten van slaapyoga, zoals meer ontspanning en een betere nachtrust, bevat het boek talloze inzichten in hoe je in je drukke dagelijkse leven pauzes kunt inlassen en je op kunt laden. Daarnaast geeft Slaapyoga antwoorden op vragen die de schrijvers in de praktijk zijn tegengekomen. En nog meer!

Inclusief cd met een eenvoudige elf minuten beoefening met het effect van circa drie uur slaap. Ga liggen en luister om van top tot teen spanningen los te laten. Simpel en doeltreffend, voor ieder moment van de dag!

"IK VOEL MIJN LICHAAM EN DAN LIJKT ALLES INEENS VERDWENEN. ER IS ALLEEN NOG MAAR IK, WAT EEN MOOI GEVOEL. NA DE SESSIE VOEL IK ME HELEMAAL ONTSPANNEN. - A GOOD MOOD AND FOOD"

Borstvoedingsboekje

ISBN 978 90 825 3340 8

€ 12,99

Het Borstvoedingsboekje bevat een handig invulschema om voedingen (tijdstip, linker- of rechterborst) en eventueel luiers, kolfsessies etc. bij te houden. Zo kun je voeden op verzoek en tevens meer inzicht krijgen in het drinkpatroon van je baby. Ook kun per dag de ‘memoires’ van je baby noteren. Leuk om later terug te lezen!

Bevat naast het voedingsdagboek voor de eerste 100 dagen een schat aan holistische inspiratie rondom allerlei onderwerpen die met borstvoeding te maken hebben. Van tips als een plukje ‘heilwolle’ voor gevoelige tepels tot recepten en oefeningen voor uitgebluste mama’s.

"Ik ben er zo blij mee! Het boekje geeft inzicht in het voedingspatroon van mijn kind en hierdoor kan ik het wat makkelijker bijsturen. Per dag kan ik memoires opschrijven, waardoor het heel persoonlijk wordt"

Kids on the blog

IK HEB ME LIEF EN ALLES OM ME HEEN (IHMLEAOMH)

ISBN 978 90 453 1622 2

€ 12,99

5 ESSENTIES OM VRIJ TE LEVEN

Ik Heb Me Lief En Alles Om Me Heen belicht vijf essenties om vrij te leven: Inzicht, Zelfcompassie, Stilte, Vertrouwen en Vrijheid. Om op te pakken en je eraan te herinneren dat het liefhebben van jezelf het grootste geschenk is dat je onze wereld kunt geven.

"HET BOEKJE NODIGT JE UIT OM ANDERS NAAR JEZELF EN DE WERELD OM JE HEEN TE KIJKEN.HET RESULTAAT IS ZIJN WIE JE ECHT BENT, ZONDER STRESS OF ANGST. - MARGRIET"

ZOETE ZIN

ISBN 978 90 453 1596 6

€ 9,99

Heb je zin in zoet? Wil je iets lekkers eten dat gezonde voedingstoffen bevat en bovendien je zoete drang écht bevredigt? Dan is Zoete Zin iets voor jou! Met o.a. een ’40 dagen zonder suiker plan’ + meer dan 50 recepten met natuurlijke suikervervangers.

"IN HUN BOEK ZOETE ZIN BEWIJZEN FIDESSA DOCTERS VAN LEEUWEN EN KIRSTIN HANSSEN DAT JE KUNT GENIETEN VAN VOEDING ZONDER GERAFFINEERDE SUIKER. BOVENDIEN BIEDEN DE DAMES TIPS DIE HET EETPATROON OVERSTIJGEN, MAAR ZICH UITSTREKKEN NAAR BEWUST LEVEN EN MEDITEREN. - HAPPINEZ"

LICHTER LEVEN

ISBN 978 90 453 1438 9

€ 14,99

STIL LIGGEN, LUISTEREN & ONTSPANNEN

Met dit inspiratieboek leer je je ‘lightstyle’ ontwikkelen: een manier van leven waardoor je makkelijker in staat bent om vrolijk(er) te zijn. Vol inzichten, tips, 20-seconden-meditaties en talloze yogaoefeningen, op een down-to-earth manier geschreven.

"DE TEKST IS EERLIJK EN ONTROEREND"

LOF MAGAZINE