affirmatie

lightstyle_logo-02INNPER PEACE & BLISS
AFFIRMATIE

IK HOUD VAN MIJ,
in al mijn uniciteit. Ik omarm zowel de perfectie als de onvolmaaktheden in mij.
Van top tot teen zorg ik voor mezelf op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. STILTE helpt me om dicht bij mezelf te blijven en te leven in aandacht.

Ik ben VEERKRACHTIG en weerbaar.
Tegenslagen buig ik zo mogelijk om in groei.
Ik neem verantwoordelijkheid voor situaties die ik kan beïnvloeden en stuur opbouwende, liefdevolle gedachten naar zaken die buiten mijn macht liggen.

POSITIVITEIT omarm ik in alles en alleen daarmee wil ik mij verbinden.
Ik bewaak mijn persoonlijke grenzen. Ik ben ook in staat om nee te zeggen.
LIEFDE en vreugde is wat ik altijd waard ben. Ik ben degene die onvoorwaardelijk van mezelf houd en dat is goed en genoeg.

Ik ben een stralend wezen van LICHT en benader anderen met vriendelijkheid, openheid en compassie. Bewust kies ik elke dag opnieuw voor gelukkig zijn. GELUK ervaren en uitdragen is mijn missie op aarde. In VREDE ga ik mijn weg, stap voor stap, dag voor dag.

© Lightstyle Creations, 2016 – 2017

Warriors of Light

Contact

Heeft u een vraag of opmerking. Neem dan contact met ons op.

Contact

Geniet je ook zo van de zomer? Wij wel! Van donderdag 9 augustus t/m zondag 2 september 2018 worden er geen bestellingen verstuurd. Je kunt uiteraard wel gewoon een bestelling plaatsen en betalen, maar je ontvangt je pakje pas later. Je wordt automatisch ingelicht als de order verzonden is. Onze collectie wordt in september aangepast en aangevuld. Happy Summer! Sluiten