Visie

Living a Lightstyle

Wij zijn Fidessa en Kirstin, al jaren hartsvriendinnen en samen eigenaar van Lightstyle Creations. Ons motto ‘Living a Lightstyle’ laten we op alle aspecten van ons leven los, van de liefde tot voeding en van vriendschap tot werk. ‘Licht geven’ of een situatie ‘licht benaderen’ is wat we zoveel mogelijk nastreven. Het maakt ons blij als we die eigenschap ook in andere mensen, dieren of dingen herkennen.

Zelf-bewust-zijn

Zelf-bewust-zijn is het herkennen en durven te ervaren van àlle emoties, dus ook de minder prettige. Door heel bewust struggle aan te gaan, kun je vervolgens net zo bewust voor verandering kiezen. Alleen of met hulp van een ander. Zo kun je op lichtere wijze je potentie – jouw unieke rol in dit leven – tot bloei laten komen.

Wie licht leeft, geniet zowel van de kleine en grote dingen in het leven is en is zich bewust van de tijdelijkheid daarvan. Licht en donker wisselen elkaar immers af. Of zoals Rumi zegt: The wound is the place where the light enters you. In ons werk besteden we veel aandacht aan hoe je kunt omgaan met deze soms uitdagende dynamiek van het leven.

Haal meer leven uit je leven

Dagelijkse beoefening van meditatie helpt bij zelf-bewust-zijn. Wij zijn dan ook grote meditatiefans en dat zie je steeds in onze creaties terug, zoals bijvoorbeeld in onze boeken waaronder Slaapyoga en Ik Heb Me Lief En Alles Om Me Heen en zelfs in ons Borstvoedingsboekje. Deze titels en meer cadeautjes voor je spirit zijn te koop in onze webshop. Misschien heb je onze mascotte ‘Happiness’ (ook Heppie Nes genoemd) al gespot? Deze geluksboeddha is door Fidessa getekend en pronkt onder meer op onze Zen Sweater.

Wil je ons zien en horen? Zie dan hier het filmpje dat programmamaker Sanny Verhoeven over ons eerste boek Lichter leven maakte!