GOOD VIBES ONLY
5 simpele tips om je huis energetisch schoon te houden:

1. Mediteer met (dagelijkse) regelmaat thuis. Meditatie verhoogt niet alleen jouw trilling (ofwel de energetische frequentie van hoe je je voelt en die je uitstraalt naar je omgeving), maar ook die van het vertrek waarin je je daily practice uitvoert.

2. Reinig de lucht in je huis door plantaardige wierook te branden of kies voor palo santo of witte salie. De kruiden in de wierook of de rook van de palo santo of salie hebben een reinigende, antibacteriële werking. Flink fikken en daarna de boel grondig luchten, licht iedere ruimte enorm op. Liever sprayen? Kies dan eens voor 100% natuurlijke Pinyon spray!

3. Transformeer je huis in een zentempel met edelstenen.
Edelstenen hebben allen een unieke eigen trilling. Daarom worden aan edelstenen ook verschillende specifieke werkingen toebedeeld. Plaats op verschillende plekken in huis bijvoorbeeld stenen als rozenkwarts of hét edelstenen trio de gouden driehoek en bemerk het verschil! Ook voor kinderen vind je diverse geschikte stenen in onze collectie.

4. Zing of luister naar mantra’s.
We luisteren veel naar de mantra muziek van artiesten als Deva Premal en Snatam Kaur (en zingen graag mee). Je kunt mantra’s ook afspelen als je niet thuis bent. De sanskriet klanken hebbben een krachtige werking en die blijft voelbaar hangen voor hen die zich daarvoor openstellen.

5. Schaf een zoutlamp aan.
Himalaya zoutlampen zorgen niet alleen een serene sfeer aan ieder vertrek, ze doen ook iets met de lucht. Lees er meer over in onze shop.