Onze KOKOSMAKRONEN uit Zoete Zin hebben een verbeterd recept gekregen sinds de derde druk.
Hierbij delen we het recept van deze overheerlijke koeken, aangepast naar het seizoen en voorzien van een vleugje kruidigheid!

NODIG:
– 50 gram (glutenvrij) meel
– 125 gram kokosrasp
– 60 ml (plantaardige) melk
– 15 – 20 gram kokosbloesem/palmsuiker (of minder)
– 1 flinke eetlepel rijststroop
– 1 theelepel vanillepoeder/extract
– 1/2 theelepel zout
– 1 drup citroensap
– Extra voor de decembermaand: een eetlepel koekkruiden of speculaaskruiden.

Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng de droge ingredi├źnten en voeg daarna de natte toe. Kneed met je handen alles goed door elkaar. Maak 8 balletjes van het deeg en druk deze plat op ovenplaat met bakpapier.
Bak ze in een voorverwarmde oven op 175 graden in 10 – 12 min goudbruin.

SMUL ZE!