affirmatie

lightstyle_logo-02INNPER PEACE & BLISS
AFFIRMATIE

IK HOUD VAN MIJ,
in al mijn uniciteit. Ik omarm zowel de perfectie als de onvolmaaktheden in mij.
Van top tot teen zorg ik voor mezelf op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. STILTE helpt me om dicht bij mezelf te blijven en te leven in aandacht.

Ik ben VEERKRACHTIG en weerbaar.
Tegenslagen buig ik zo mogelijk om in groei.
Ik neem verantwoordelijkheid voor situaties die ik kan beïnvloeden en stuur opbouwende, liefdevolle gedachten naar zaken die buiten mijn macht liggen.

POSITIVITEIT omarm ik in alles en alleen daarmee wil ik mij verbinden.
Ik bewaak mijn persoonlijke grenzen. Ik ben ook in staat om nee te zeggen.
LIEFDE en vreugde is wat ik altijd waard ben. Ik ben degene die onvoorwaardelijk van mezelf houd en dat is goed en genoeg.

Ik ben een stralend wezen van LICHT en benader anderen met vriendelijkheid, openheid en compassie. Bewust kies ik elke dag opnieuw voor gelukkig zijn. GELUK ervaren en uitdragen is mijn missie op aarde. In VREDE ga ik mijn weg, stap voor stap, dag voor dag.

© Lightstyle Creations, 2016 – 2017

Contact

Heeft u een vraag of opmerking. Neem dan contact met ons op.

Contact

Momenteel genieten we van de herfstvakantie en daarom verwerken we pas weer orders vanaf donderdag 26 oktober. Als dank voor je geduld kun je t/m vrijdag 27 oktober 2017 profiteren van 10% korting op het assortiment (m.u.v. de houten driehoek altaar collectie). Gebruik tijdens het afrekenen de couponcode herfst17 en de korting wordt automatisch berekend. Happy Herfst! Sluiten